Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tehtävä 6.10.2013 tapaamiseen:

 Kirjoita nyt heti jokin ruokamuisto, joka alkaa sanalla : Muistan.... Kirjoitusaikaa 5 minuuttia. Anna tekstin hautua. Ennen seuraavaa kokoontumista ota teksti uudelleen käsittelyyn, ja muokkaa se. Ota molemmat tekstit mukaan. 
ENNAKKOTEHTÄVÄT GALINAN TAPAAMISEEN 17.1.2010
 
 
1. Kirjoita aiheesta Kursiivi Kymmenen
2. Lukutehtävä Galinan Ikuinen kaipuu
3. Lukutehtävä Tsehovin novelli Tarpeettomia ihmisiä
 
 
ENSI TAPAAMISEEN:
Ehdottaisin tulevaan kokoontumiseen 15.11.2009 sellaista aihetta, että
kirjoittaisit huoneesta, jossa olet ollut tai haaveillut olevasi. Kuvaa ympäristöä, huoneen kokoa, tilannetta, mitä se sinussa saa aikaan, kerro oletko yksin vai kaksin, miten nukut siellä vai etkö nuku...
 
ANNA AJATUSTESI VIRRATA VAPAANA
Laita teksti, jos mahdollista minulle tai tuo mukanasi, jos et ehdi/jaksa/muista kirjoittaa tehtävää, tule sellaisena kuin olet, ota vain kynä ja paperin palanen mukaan. Kenties sinulla on joku tuttava/ystävä/naapuri, jonka toisit mukanasi.
 
terveisin Riitta Pukki
***************************************************
Ennakkotehtävä: Kirjoita aiheesta yksi päivä yhteiskunnassamme. Esitystapa vapaa, samoin pituus, olleellista on, että tapahtumat tapahtuvat yhden päivän aikana.

kirjoita aforismi: Seuraavan KUUKAUSITEHTÄVÄN  teemaksi on valittu tunteet. Se on kuitenkin sovittu tulkittavan väljästi ja laajasti rakkaudesta vihaan, ja miksei vaikkapa myös huolta maapallon tilasta voisi käsittää tunteeksi. Kaikkien tulevien aforismien ei tarvitse liittyä teemaan. Tärkeintä on löytää hyviä aforismeja, myös jouluun liittyvät aforismit ovat mukavia.

©2019 Kirjoittajapiiri Kursiivi - suntuubi.com